Molntjänst

SmartCMS är en så kallad molntjänst vilket innebär att allting från att skapa din hemsida till att underhålla och publicera den görs på våra säkra servrar över Internet. För dig som kund betyder det att du får en hemsida som alltid är tillgänglig samtidigt som du slipper komplicerade installationer och krångliga anslutningar till webbhotell.

Automatisk backup

I SmartCMS ingår kostnadsfri automatisk säkerhetskopiering av hela din hemsida. Varje natt gör vi en fullständig backup som sparas säkert på två geografiskt skilda platser för extra trygghet. Dessutom sparar vi en kopia av varje sida som du ändrar, så om du någon gång ångrar dig och vill gå tillbaka till hur sidan såg ut tidigare är det bara att välja vilken dag och tid du vill återställa till.

Automatiska uppdateringar

Med SmartCMS behöver du aldrig installera något program på din egen dator för att skapa och uppdatera din hemsida. Allt görs i din vanliga webbläsare och du får automatiskt och kostnadsfritt tillgång till den senaste versionen av systemet.

Allt från en leverantör

SmartCMS är en allt-i-ett lösning. Vi tar hand om hela din webbnärvaro och sköter allt från driften av din hemsida till säkerhetskopiering. Du slipper köpa tjänster från flera olika leverantörer och får allt i ett snyggt, enkelt och helintegrerat paket.