1

Design och planering

Antingen kan du använda någon av de färdiga designmallarna som finns i SmartCMS eller så tar vi eller en reklambyrå fram en unik anpassad design för dig och ditt företag. Med hjälp av det avancerade kodverktyget som finns inbyggt i SmartCMS bygger vi upp designen för din nya hemsida med de senaste teknikerna så att den fungerar på alla datorer och i alla webläsare.

2

Lägg till innehåll

När designen är färdig tar du själv över och fyller din nya hemsida med innehåll. SmartCMS innehåller ett helt unikt redigeringsverktyg som gör att du kan infoga all text och alla bilder direkt på hemsidan. Du behöver inte lära dig några komplicerade program eller kodverktyg och du ser hela tiden exakt hur resultatet blir.

3

Publicera och underhåll

Tack vare SmartCMS användarvänliga funktioner sköter du enkelt alla uppdateringar och ändringar på hemsidan själv. Har ni lanserat en ny produkt? Har ni fått en ny kund? Med SmartCMS sprider du snabbt och lätt information om ditt företag och du behöver aldrig mer anlita en dyr webbyrå för varje liten ändring du vill göra på din hemsida.