Ingen bindningstid

SmartCMS har inga bindningtider eller avtalstider. Du betalar kvartalsvis och kan när som helst välja att avsluta tjänsten.

Ingen inlåsning

Vi vill att våra kunder ska vara kunder för att de är nöjda med vår tjänst, inte för att de känner sig inlåsta i ett stängt system. Därför har vi gjort det enkelt att exportera både design och innehåll till standardiserade format så att du så lätt som möjligt kan flytta din hemsida om du av någon anledning skulle vilja byta till ett annat system.

Långvariga sammarbeten

Med 32 år i branchen och god lönsamhet är vi en stabil partner för ett långvarigt samarbete. Vårt mål är alltid att skapa företagsrelationer som sträcker sig över många år och flera av våra kunder har varit med oss i över 20 år.

AAA

LJ System har under flera år tillbaka tilldelats högsta möjliga kredit-rating "AAA" av Dun & Bradstreet samt tilldelats högsta kreditvärdighet av UC.

Backup och övervakning

Våra system och alla hemsidor som körs i SmartCMS säkerhetskopieras automatiskt varje natt till två geografiskt separata platser. Alla servrar och system är även utrustade med automatisk övervakning dygnet runt som skickar larm till våra tekniker om det mot förmodan skulle uppstå något fel.