Välj var och när du vill publicera

För att nå ut med sitt budskap måste man vara där kunderna är och med dagens ständigt expanderande och föränderliga medialandskap innebär det att man som företag ofta måste publicera information på flera olika sidor, nyhetsbrev och sociala nätverk vilket både är tidskrävande och kostsamt.
Därför har vi i SmartCMS skapat funktioner som gör det möjligt att automatiskt och utan extra arbete publicera information så som nyheter och pressreleaser till de kanaler där kunderna finns.

Nu behöver du inte längre välja om du ska använda nyhetsbrev, blogg eller Facebook för att kommunicera ut ditt budskap. Med masspubliceringsfunktionen i SmartCMS sprider du lika enkelt informationen till alla medier och kanaler och du når alla potentiella kunder oavsett vilka tjänster de använder på Internet.

1

Börja med att välja var du vill publicera informationen. Det kan t.ex. vara på Facebook, Twitter eller LinkedIn, i företags nyhetsbrev eller blogg eller som en pressrelease eller nyhet på hemsidan.

2

Fyll på med informationen som ska publiceras. Med den grafiska editorn i SmartCMS formaterar och designar du enkelt ditt budskap med text, bilder, filmer m.m. För att få maximal exponering och generera så mycket trafik som möjligt tillbaka till hemsidan ser SmartCMS automatiskt till att anpassa meddelandet så att det presenteras på bästa möjliga sätt för respektive tjänst.

3

Det sista du gör är att ange en publiceringsdag och tid. Det gör att du kan bestämma exakt när du vill skicka ut ditt meddelande. En fördel med det är att du kan arbeta när du har tid. Du kan förbered och skriva t.ex. pressreleaser i förväg och publicera senare. SmartCMS ser till att vid exakt den tid du angett publicera informationen både på hemsidan och i alla de kanaler som du valt. Med det här arbetssättet får du mer gjort när du kan utnyttja dötider.